parallax background

Slušajte priče Dejana Stojiljkovića na servisu “BookMate”

06.05.2020
Braća po stradanju
06.05.2020
Da sam hteo da širim ideologiju, našao bih adekvatniji način za to od horor romana i fantastičnih priča
12.05.2020

“BookMate” je aplikacija za čitanje knjiga na kojoj možete pronaći i neograničeno čitati na hiljade naslova. Odnedavno je u ponudi i sekcija “BookMate Originals” gde poznati domaći pisci objavljuju svoja dela, prevashodno u formi pripovetke i novele. Osim romana i zbirka priča “Kišni psi” i “Leva strana druma”, na “BookMate” platformi korisnici mogu da čitaju, premijerno, i nove priče Dejana Stojiljkovića.

Upravo ovih dana je u okviru aplikacije startovala i nova ponuda  – audio knjige. Tako da ponuđene priče možete i da slušate. Za sada su u ponudi pripovetke “Duboko i hladno”, “Sićevo Burning” i prvi deo post-apokaliptične novele “Iris”. Uskoro će se i ostale pripovetke naći u audio-formatu.

Bookmate je aplikacija za čitanje na mobilnim uređajima koja sadrži hiljade knjiga. Pretplatite se i čitajte nova izdanja, biografije, epsku fantastiku i detektivske romane na sprskom, engleskom, španskom i 12 drugih jezika. Pridružite se zajednici koju čini više od milion pretplatnika širom sveta. Svako može da napravi tematsku policu za knjige (stručnjaci, prijatelji i drugi ljubitelji knjiga), a vi možete da pregledate i pratite bilo koju policu koja vam se svidi.

Opus Dejana Stojiljkovića na servisu “BookMate” dostupan je OVDE